Iskreno o majčinstvu Kutak za roditelje

Mama nije samo mama – online grupni program podrške majkama

Pomažem ženama koje se osjećaju izgubljeno i usamljeno u majčinstvu da ponovo pronađu sebe bez osjećaja krivnje i osnažene radom na sebi vrate konce majčinstva u svoje ruke. 

Iva Zaimović

Mama, oslobodi se 𝐨𝐬𝐣𝐞ć𝐚𝐣𝐚 𝐤𝐫𝐢𝐯𝐧𝐣𝐞 kad radiš nešto za sebe, kad ulažeš i brineš o sebi.

Ojačaj sebe i 𝐩𝐨𝐬𝐭𝐚𝐧𝐢 𝐬𝐚𝐦𝐨𝐩𝐨𝐮𝐳𝐝𝐚𝐧𝐚 𝐦𝐚𝐦𝐚 koja se zna organizirati i još važnije, zna posložiti svoje 𝐩𝐫𝐢𝐨𝐫𝐢𝐭𝐞𝐭𝐞.

Izgradi bolju, pozitivniju sliku o sebi i riješi se osjećaja da je sve na tebi tako što ćeš raditi i na 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐧𝐞𝐫𝐬𝐤𝐨𝐦 𝐨𝐝𝐧𝐨𝐬𝐮.

ZA KOGA JE PROGRAM “MAMA NIJE SAMO MAMA”?

Mama koja želi uložiti u sebe, koja želi biti bolja mama radeći na sebi i svom odnosu s partnerom.
Mama koja se osjeća 𝐢𝐳𝐠𝐮𝐛𝐥𝐣𝐞𝐧𝐨 i usamljeno 𝐮 𝐦𝐚𝐣č𝐢𝐧𝐬𝐭𝐯𝐮 i želi otkriti tko je uz to što je mama – jer NIJE SAMO MAMA.

Mama koja želi stručnu i grupnu podršku na svom majčinskom putu jer osjeća kao da je zalutala i dobro bi joj došle riječi utjehe, ohrabrenja, razumijevanja, savjeta, podrške, nježnosti.

Mama koja želi naučiti nešto novo o ponašanju, emocijama, upravljanju stresom, osjećaju majčinske krivnje “mom guilt” i rješavanju iste, komunikaciji, slici o sebi, promjenama u partnerskom odnosu, postavljanju prioriteta…

DOBRODOŠLA SI I VESELIM TI SE 🙂

ŠTO ĆEMO RADITI U MALOJ GRUPI (do 10 sudionica)?

Svaka sudionica će dobiti audio materijale u 𝟓 𝐌𝐎𝐃𝐔𝐋𝐀 i veliki priručnik/radnu bilježnicu za rad na sebi:

 • POVRATAK SEBI (slika o sebi: samopoštovanje, samopouzdanje…)
 • PREUZMI KONTROLU NAD SVOJIM ŽIVOTOM (upravljanje sobom, nošenje sa stresom…)
 • RIJEŠI SE PRETJERANE MAJČINSKE KRIVNJE 
 • VRATI RAZUMIJEVANJE I ŽENSTVENOST U PARTNERSKI ODNOS (promjene u partnerskom odnosu nakon dolaska djeteta, komunikacija, rad na odnosu…)
 • ORGANIZIRAJ SE ZA 5+ (kako postaviti prioritete, tražiti pomoć, organizirati se…).

Uz te materijale, na prvom susretu ćemo dogovoriti koje teme baš vas kao grupu zanimaju, a te teme ćemo obrađivati online UŽIVO. 𝐙𝐚𝐭𝐨 𝐤𝐚ž𝐞𝐦 𝐝𝐚 ć𝐞 𝐬𝐯𝐚𝐤𝐚 𝐠𝐫𝐮𝐩𝐚 𝐢𝐦𝐚𝐭𝐢 𝐬𝐯𝐨𝐣𝐞 𝐭𝐞𝐦𝐞, 𝐠𝐫𝐚𝐝𝐢𝐭𝐢 𝐬𝐯𝐨𝐣𝐮 𝐩𝐫𝐢č𝐮 𝐢 𝐝𝐨𝐛𝐢𝐭𝐢 𝐩𝐨𝐝𝐫š𝐤𝐮 𝐛𝐚š 𝐳𝐚 𝐨𝐧𝐨 š𝐭𝐨 𝐣𝐨𝐣 𝐭𝐫𝐞𝐛𝐚. Tako da, osim ovih navedenih tema, u programu te čeka puno, puno više.

KAKO ĆEMO RADITI?

 • 𝟕 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐧𝐳𝐢𝐯𝐧𝐢𝐡 𝐭𝐣𝐞𝐝𝐚𝐧𝐚 u kojima po dogovoru prolaziš materijale koje ćeš dobiti, a u tjednim online pozivima ćemo obrađivati teme koje smo dogovorile na prvom susretu
 • na taj način dobivaš temelje, a uživo radimo na finesama 🙂
 • pitanja i nedoumice koje ćeš imati vezane uz materijale u određenoj temi, kao i sve druge izazove na koje naiđeš, rješavat ćemo zajedno uz moju i grupnu podršku
 • 𝐅𝐁 𝐳𝐚𝐭𝐯𝐨𝐫𝐞𝐧𝐚 𝐠𝐫𝐮𝐩𝐚 za polaznice programa 𝑴𝒂𝒎𝒂 𝒏𝒊𝒋𝒆 𝒔𝒂𝒎𝒐 𝒎𝒂𝒎𝒂 punih 10 tjedana
 • pristup materijalima imaš 10 tjedana.

KADA?
10.10.2022.

KOLIKO ULAŽEŠ?

 • jednom tjedno 𝟗𝟎𝐦𝐢𝐧 𝐧𝐚 𝐠𝐫𝐮𝐩𝐧𝐢 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯
 • vrijeme koje odlučiš posvetiti programu između poziva

𝟏. 𝐏𝐎𝐍𝐔𝐃𝐀: 1356,20kn kn (180 eura) za grupnu online podršku uživo u trajanju od 7 tjedana + 30min uvodni susret upoznavanja (rane uplate 1130,20 kn/150 eura)


𝟐. 𝐏𝐎𝐍𝐔𝐃𝐀: 904,15 kn (120 eura) za audio materijal i priručnik sa zadacima (radna bilježnica za rad na sebi 100 str.) BEZ tjedne grupne podrške uživo

Ako imaš neka pitanja javi mi se javi na mail iva@zaimovic.com.hr

ŠTO KAŽU PROŠLE POLAZNICE PROGRAMA?

“Iva je tako profesionalna i detaljna, a ujedno i tako jednostavna i razumljiva u svojim pričama na ovom programu. Preporučam svim mamama da se uključe u ovaj program . Nakon toga će svaka sigurno više uživati u trenutku za sebe. Na početku sam mislila da su u programu teme o kojima svi već sve znamo, ali sam vidjela koliko neke stvari gledam s krive strane, te koliko se moram vratiti sebi , i pronaći trenutke za sebe da bih ne samo ja nego i svi oko mene bili mirniji i sretniji! Jednom riječju, program mi je dodatno otvorio oči, a veselim se i daljnjim programima i radu s Ivom.”

Svidjela mi se Ivina jednostavnost i mirnoća kojom odiše. Osjećaj da nisam sama, te nakon odslušanog programa sam osjetila energiju i želju za promjenama.

“Iva aktualnim problemima pristupa sa razine žene koja razumije potrebe nas drugih, bez ikakvog osuđivanja, i sa puno razumijevanja a opet njezina stručnost dolazi do izražaja.”

“Jako mi je drago što sam odlučila biti dijelom tvog pilot programa. Oduševljena sam sadržajem, a najviše me se dojme naši susreti uživo. Bez rasprave nema ni konkretne primjene. Kroz svoj sadržaj uvijek daješ primjere sa kojima se možemo poistovjetiti. Dojmilo me se kako si uzela isječak iz jedne od mojih omiljenih knjiga Drži se. Sa tvojim programom postala sam svjesnija osoba, i mnogo nježnija. Uvidjela sam svoje propuste, a otkada radim na njima na način koji sam dobila kroz ovaj program, dani su mnogo ljepši. Hvala ti.”

Iva je topla, suosjećajna majka prepuna znanja. Preporučila bih ju kao voditeljicu grupne podrške, ali i za individualan rad. Sposobna je jasno, brzo i učinkovito proniknuti emocije, probleme i obrasce. Moje iskustvo grupnog programa je izrazito pozitivno jer Iva kao voditeljica vrlo dobro upravlja različitim iskustvima.”

Savjetujem ti da se što prije prijaviš na program OVDJE kako bi što prije saznala jesi li za moj program ili nisi i osigurala si mjesto po early bird cijeni. A ako si neodlučna, javi mi se na mail iva@zaimovic.com.hr kako bih ti pomogla u tvojoj odluci.

Čekam te,

Iva 🙂

Zaprati me na društvenim mrežama:
FB stranica: Iva Zaimović
FB grupa: Mama nije samo mama
Instagram profil: @mamanijesamomama

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.